Podarite nam 0,5% dohodnine

Vsak posameznik lahko nameni 0,5 % svoje dohodnine različnim humanitarnim, športnim, kulturnim in drugim organizacijam, ki delujejo v javnem interesu.
 
Status take organizacije ima tudi druženje Cirkokrog. 
Če se še niste odločili za zgoraj navedeno potezo, vas vabimo, da del svoje dohodnine namenite Združenju Cirkokrog.

Poudariti velja, da vas to nič ne stane, zaradi tega se vaša dohodnina ne bo nič povečala; le delež sredstev, ki bi šli v nasprotnem primeru direktno v državni proračun, je nakazan Združenju Cirkokrog.

Sredstva, zbrana na ta način bodo pripomogla h kvaliteti dela, razširjenosti naših programov in ponudbe ter omogočila veliko veselja mnogim, ki se bodo lahko vsaj za nekaj časa podali v čarobni cirkuški svet.

Kako lahko namenite dohodnino Združenju Cirkokrog?

Zahtevo za namenitev lahko natisnete na tej povezavi in jo pošljete na pristojni davčni urad oziroma izpostavo ali na naš naslov: Združenje Cirkokrog, Kardeljeva ploščad 16, 1000 Ljubljana, mi pa bomo poslali na davčni urad.

Zahtevo za namenitev lahko kadar koli oddate prek sistema eDavki na spletni strani http://edavki.durs.si če poslujete preko tega sistema.

V obrazec vpišite svoje podatke (vključno z davčno številko). V rubriko »Ime oz. naziv upravičenca« vpišite »Slovensko združenje za cirkuško pedagogiko – Cirkokrog«, davčno številko »24337064« in odstotek »0,5« ali manj, če svoj del dohodnine namenjate več organizacijam.

Če potrebujete dodatne informacije, vam jih z veseljem posredujemo preko elektronskega naslova: cirkokrog@cirkokrog.com.

Za izkazano podporo se vam iskreno zahvaljujemo,

Združenje Cirkokrog

Donacije

Združenje Cirkokrog je neprofitna nevladna organizacija, ki deluje v interesu otrok, mladih in odraslih, na območju celotne Slovenije.
Programi, ki jih izvajamo, se financirajo predvsem iz sredstev javnih razpisov. Ker lahko preko razpisov krijemo le del celotnih stroškov programov, si moramo preostali del sredstev zagotoviti vedno sami. Prav zato smo veseli vsakršne materialne ali finančne pomoči v obliki donacij, saj z njimi lažje dosegamo pogoje za širok spekter kvalitetnih programov, ki bodo še dolgo razveseljevali staro in mlado ter bogatili in povezovali sicer oddaljeni generaciji. Za vsakršno pomoč se Vam že vnaprej zahvaljujemo.

Veseli bomo vaših prispevkov, ki jih lahko nakažete na tekoči račun združenja, in sicer:
SI56 6100 0002 1923 123 odprt pri Delavski hranilnici.