Klic prispevkom Cirkuška stičišča 3. simpozij o cirkuški pedagogiki

Klic prispevkom Cirkuška stičišča 3. simpozij o cirkuški pedagogiki

objavljeno v: Nerazvrščeno | 0

Spoštovani_e, z veseljem najavljamo in vas vabimo na Cirkuška stičišča – 3. simpozij o cirkuški pedagogiki, ki se bo odvijal v petek 8. 11. 2019 in sobota 9. 11. 2019 na Pedagoški fakulteti v Ljubljani.

Namen srečanja je medsebojno spoznavanje in povezovanje ljudi, ki na različnih področjih uporabljajo cirkuško pedagogiko. Bodisi so to učitelji_ce na šolah, mladinski_ke delavci_ke, vzgojitelji_ce, delovni_e terapevti_e, socialni_e pedagogi_nje, socialni_e delavci_ke, svetovalni_e delavci_ke, specialni_e pedagogi_nje, študenti_ke in vsi drugi, ki delujejo tudi na drugih področjih ali pa jih ta tema preprosto zanima.

Za tretji simpozij si želimo še več prispevkov iz strani udeležencev_k, da se zavemo širokega polja cirkuške pedagogike in uporabe cirkuških umetnosti, ki v našem prostoru obstaja in se razvija. Radi bi tako zajeli čim več različnih praks, projektov in programov, ki se povežejo s cirkuško pedagogiko, razmislili o različnih umestitvah cirkuške pedagogike tako na področju mladinskega dela, šolskega prostora, uličnega dela, prostega časa različnih skupin ljudi, dela z ranljivimi ter socialno ogroženimi skupinami, itd.

 

Podrobnosti o odprtem klicu za prispevke najdete TU.

 

Za prijavo prispevka izpolnite spletni obrazec: https://forms.gle/4pqHXcf1udJvFCif6

Prispevke pa pošljete v obliki .doc dokumenta na elektronski naslov cirkokrog@cirkokrog.com do vključno 15. oktobra 2019.

Prosim, posredujete vsem, ki bi jih utegnilo zanimati in se povežejo s tematiko.

Veselimo se ponovnega snidenja!

Programsko organizacijski odbor, Združenje Cirkokrog

Dodaj komentar